Leksaksmuseet_logga
Stöd oss

Från en vision, en idé med en plan, till ett färdigt museum - nu behöver vi ert stöd!

Museet drivs med begränsade resurser av Stiftelsen Hobby och Leksaksmuseum. 


Flytten av mer än 30.000 leksaker från Spårvägshallarna på söder och att bygga upp museet på nytt kostade mycket pengar för den ideella stiftelsen som utan stadsbidrag driver museet.
Lokala sponsorer (se nedan!) har dock stött museet med material och andra bidrag.  Men Leksaksmuseet har inte det som vi nu skulle behöva ha. dvs ekonomiska resurser för marknadsföring och uthållighet under vintern 2019 och fram till sommaren.  Vi ber er därför att antingen stödja museet genom att besöka oss eller:

Vill ni stödja vårt unika snart 40-åriga museum får ni gärna bidra med en gåva via Swish 123 143 27 49, Bankgiro 569-6075. Märk inbetalningen "Stöd Leksaksmuseet". Vårt organisationsnummer: 802010-4876. Tack!


 

För museets fortlevnad har vi nu startat denna insamling. Mitt bidrag blir att jag fortsatt arbetar ideellt för att rädda ett museum som är en "Jultomtens Verkstad" full med reflekterande idéhistoria. Leksakshistorien kommer inte att bli sig lik om inte detta fantastiska museum, får en chans att överleva tills verksamheten kommer i full gång. Små och stora bidrag, enskilda besök och familjebesök – allt är välkommet.

Fisksätra behöver museet. Nacka behöver museet. Stockholmsregionen behöver museet. Tack för att du läste så här långt!


Lyssna på oss från Radio P4: https://soundcloud.com/lg-nilsson/leksaksmuseet-sr-p4-stockholm


Våra sponsorer under uppbyggnaden


Här hittar du Klädtyger, Hemtextil, Gardiner, praktiska tillbehör och färdigsydda produkter! Finns i Sickla köpkvarter.

Vi har plats för fler sponsorer. Läs mer om våra sponsorerbjudanden här (klicka på länken och en ny sida kommer att öppnas - Sponsorerbjudande

Vill du vara med och bidra till museets skapande tar vi tacksamt emot både små och stora bidrag på:

Bankgiro: 569-6075 (märk inbetalningen ”Stöd!”)