Leksaksmuseet_logga

Fredagen den 9 april har vi sagostund för de mindre klockan 14

Aktuella utställningar och arkiverade utställningar
Här hittar du våra aktuella utställningar som visas på museet just nu.

Våra samlarföreningar som är knutna til museet: Klicka på namnen för att få mer information.

Tåg i långa banor

Välommen att besöka museet större utställning med tåg i massor samt modeller av saltsjöbanan

Pokemon

Vi visar en mini-utställning pokemon föremål. Allt från figurer till spel och sammlarkort.

Privat utställare som drivet ett eget museum utanför uppsala.

Kontakt Pikaz 0708-84 54 33

instagram: pokemon_meetingpoint

Star Wars och PEZ

Se vår fantastiska sammlin av PEZ-figurer och Starwars.

Figursamlande har varit ett av de största samlarområdena sedan 1800-talet. Då i form av tennsoldater och figurer. Nya samlarområden handlar också om figurer, men nu om bl.a. Superhjältar, Star Wars och PEZ-förpackningar. Leksaksmuseet visar under året upp en unik och stor samling med figurer och objekt från alla tre områdena. Nostalgi från slutet på 1920-talet och fram till idag.

Ghost Busters

Möt New Yorks tre bästa spökjägare. En liten specialutställning med figurer och sammlarföremål.